Skifte vinduer og dører er en jobb for fagfolk, hvis du ønsker et godt resultat. Først må riktig vindu eller dør velges og måles slik at det passer inn i dagens lysåpning. Her er det mange fallgruver. Velger man produkter fra en anerkjent leverandør, er mye gjort. Går man kun etter pris, vel da får du nok i mange tilfeller det du betaler for.

Når det gamle vinduet eller den gamle døren er fjernet, skal de nye på plass. Da er det viktig at det gjøres skikkelig, det må isoleres riktig, vannbrett må på plass med mer. Kanskje må også vindusposten/vindusbrettet på innsiden også skiftes eller tilpasses det nye vinduet.

Når dører skiftes, skiftes som regel hele rammen også. Det som nå gjenstår er listverk, både innvendig og utvendig. Listverk er selve prikken over i’en. Riktig dimensjonerte og tilpassede lister, gir en flott finish og er med på å heve inntrykket, enten det er en ny dør eller nytt vindu du har fått montert.

Trenger du en snekker for å bytte vinduer eller bytte dører i Kirkenes kan du ta kontakt med oss, vi kommer raskt på en uforpliktende befaring.